Puur in Balans bestaat 5 jaar!

Say What?! Celebration!

5 jaar geleden zette ik eindelijk de stap om mijn praktijk op te starten in bijberoep.  Als hoofdjob werkte ik als maatschappelijk werker, veelal bij mensen die verplicht werden hulp te zoeken.  Meer en meer voelde ik zelf de behoefte aan de slag te gaan met mensen die zelf om hulp vroegen en bereid waren stappen te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.  Vanuit mijn eigen interesse en opleidingen in reiki, Bachbloesems en voetreflexologie besloot ik die richting in te slaan.

Uitbreiding op komst

Zelf bleef ik me telkens verder ontwikkelen en zoals dat gaat, ontwikkelen de mensen die langs komen met je mee.  Zo merkte ik dat er steeds meer behoefte was aan coaching, begeleiding rond hooggevoeligheid, alsook aandacht voor het spirituele aspect van het leven.  Daarom zal het aanbod van Puur in Balans ook uitbreiden, waarover binnenkort meer!

Maar voor nu

Maar voor nu is het gewoon super belangrijk om die voorbije vijf jaren kei hard te vieren.  En dat doe ik het liefste met de mensen die Puur in Balans mee hebben gemaakt tot wat het nu is en dat zijn: JULLIE! Mijn allerliefste klanten die telkens weer de moed hebben hun pijnen, problemen en worstelingen bij mij (letterlijk ) op tafel te leggen om zelf verder te komen.  Dus daarom wil ik jullie zo graag bedanken voor jullie VERTROUWEN!

En daarom is het gewoon: CADEAUKESTIJD!

Deze week geef ik elke weekdag een cadeauke weg, elke dag een ander.  Ga naar de Facebook-pagina van Puur in Balans en ontdek daar wat ik voor jou in petto heb!  De winnaar maak ik telkens de dag erna bekend op mijn Facebookpagina.  De actie delen geeft je een extra kans op winst!