Dag lieve ziel,

Hoe gaat het met je vandaag?  Zoals je misschien gehoord of gelezen hebt is er energetisch heel wat aan het gebeuren en ik ben hier voor jou om je wat te steunen in deze tijden die voor sommigen opwindend, maar voor anderen misschien verwarrend zijn.

Energetische feestdag

Vandaag is het een energetische feestdag: het 11/11/11 portaal!  De laatste 11 komt van 2+0+1+8=11.  De 11 is een van de Meestergetallen en dit portaal komt maar 1 keer om de 9 jaar voor.  Drie keer een Meestergetal betekent dus dat je tegen sneltempo kan manifesteren.  Dit is het moment om het oude en al wat je niet langer dient, buiten te kappen en het nieuwe toe te laten.  Wat wil je graag in je leven aantrekken en hoe kan je meer op koers komen van je ware zielepad?

Sowieso is heel november een energetisch feestmaal.  De 11 van de maand november en de 11 van 2018 bij elkaar opgeteld.  Vooraleer je denkt dat ik je om de oren ga slaan met numerologische betekenissen, dat ga ik niet doen.  Ik ken er dan ook niets van.  Er staat wel een appje op mijn telefoon omdat ik al jaren dubbele cijfers en speciale cijfercodes zie, altijd en overal, tot in het absurde toe.  En ik ben dan zo een geek die wil weten wat het betekent.

Desondanks mijn app ga ik dus geen verhaal brengen over de betekenis van de cijfers.  Wat ik veel belangrijker vind, is dat je zelf gaat voelen wat het voor jou betekent.  Je kan immers teksten lezen tot je een ons weegt, maar als je er vervolgens niets mee doet en het niet voelt, wat heeft het dan voor zin gehad?

 

High vibes betekent goed aarden

Als er een hoogenergetische dag is, probeer ik zo veel mogelijk naar de natuur te trekken.  Ik trok dus mijn wandelschoenen aan en ondanks de voorspelde regen bleef het droog.  De temperatuur was zacht en er stond een stevig windje, waar ik erg veel van hou (die spinnenwebben in je hoofd worden zo opgekuist, juist?).  In het natuurgebied ging ik aan de vijver zitten.  Ik was extra gefocust op het uur 11:11u, want dat zou de ervaring extra krachtig maken.  Ruim op tijd had ik me neergezet en deed ik een bewuste clearing van mijn energetische veld.  Ik maak bewust contact met zowel de aarde- als de kosmische energie en laat zoveel mogelijk overtollige gedachtenpatronen, overtuigingen, weerstand, angsten los.

 

De symboliek van de natuur

Tijdens het proces kwam er een vlucht wilde ganzen overgevlogen.  Ze maakten een enorm kabaal en bleven maar rondcirkelen. Nu sta ik de laatste jaren enorm open voor de signalen die mijn omgeving, en dan vooral de natuur, mij brengt.  Ik was dus enorm benieuwd naar de spirituele betekenis van de wilde gans.  Sowieso doet ze me steeds denken aan Nils Holgersson, een Zweedse tekenfilmserie uit mijn jeugd.   Ze komt ook voor in tal van sprookjes en stimuleert blijkbaar de fantasiebeleving en het geloof in magie.

Blijkbaar maken ganzen veel kabaal als er onraad is.  Ik vroeg me dus af wat er aan de hand was, tegelijk focussend op het uur.  En weet je wat?  Klokslag 11:11u streken ze neer op het water van de vijver voor mijn neus en zwegen ze.  Toeval of niet?  Wie mij kent weet dat ik niet in toeval geloof.  Je kan zeggen dat ik er teveel achter zoek, maar ik heb geleerd de magie in het leven te zien en te appreciëren en voor mij is dit magie.

 

Visualiseren

Voor mezelf ging nu het driedubbele portaal open ( de dubbele 1 vormt een soort poort en zo zijn er vandaag dus 3).  Ik kan zeer gemakkelijk visualiseren, dus in een mum van tijd steeg ik op en stond voor het driedubbele portaal.  Telkens ik door een portaal liep, zag ik meer en meer wat me te doen staat en wat de boodschap voor de komende tijd is.  Deze beelden zijn voor mij erg krachtig en op momenten dat het moeilijk gaat, kan ik veel gemakkelijker naar een bepaald beeld terug grijpen, omdat het me rust, duidelijkheid en de ermee samenhangende boodschap geeft.

 

Zelf aan de slag?

Wil je zelf aan de slag met de energie van vandaag?  Maak het jezelf niet te moeilijk.  Ga gewoon liggen, op de grond of op je bed en laat de energie toe om door je heen te stromen.  Voel wat je mag en kan loslaten.  Als je angst of weerstand voelt opkomen, wees dan gewoon mild voor jezelf en laat het even toe.  Adem goed in en uit en zie wat er gebeurt.  Als de angst, de weerstand, de emoties verzachten, kan je misschien weer een stapje dieper gaan.  Luister naar de begeleiding die je krijgt van je spirit team.

 

Of met een beetje ondersteuning: een uitgeschreven visualisatie

Heb je wat begeleiding nodig?  Ik deel graag met je hoe ik naar het portaal reisde.

Adem eerst een aantal keer goed in en uit door je buik.

Maak contact met het hart van Moeder Aarde.  Stel haar voor als een soort zachte gelatine waar je steeds dieper in zakt.  Haar energie is warm, voedend en liefdevol.  Voel hoe haar energie via je voeten, je benen, je bekken, je bovenlichaam, verder opstijgt naar je kruin, om daar je lichaam te verlaten.  De opwaartse voedende, liefdevolle aarde energie vult je hele wezen.

Vervolgens maak je contact met de kosmische energie.  Je krijgt als het ware een douche van licht boven je kruin en deze energie daalt neer via je hoofd, het vult je nek en schouders, je armen en handen, je bovenlichaam.  Ze daalt verder via je bekken, je benen en je voeten en stroomt zo naar het hart van Moeder Aarde.

Je bent nu in balans met de Aarde en de Kosmische energie.  Laat alle overbodige zorgen los en zie hoe ze mee worden genomen on de stroom, klaar om getransformeerd te worden.

Voor je staat een liftkoker.  Je steunteam van spirit guides staat klaar om de tocht met je aan te vatten.  Je bent niet alleen.  Je stapt vol vertrouwen de lift in en je vertrekt.  Je reist doorheen de dimensies totdat je uiteindelijk aan komt op een platform.  Daar stap je uit met je spirit team.

Voor je zie je een grote poort met van twee lichtzuilen.  Je voelt een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Het licht straalt vertrouwen uit en het vervult je ziel met blijdschap.  Voel wat deze lichtpoort met je doet.  Stap er vervolgens doorheen en kijk wie je bent aan de andere kant.  Zie je er nog hetzelfde uit?  Welke kleren draag je?  Zie je kleuren en zo ja, welke?  Welke geuren ruik je?  Komt er een boodschap voor je door?

Vervolgens zie je een tweede lichtportaal.  Je weet dat er nog meer informatie verscholen ligt achter deze poort.  Weer stap je doorheen het portaal.  Krijg je nog meer informatie?  Zie je jezelf staan?  Wat is er ditmaal veranderd?

Tenslotte licht het derde portaal op.  Je weet nu dat er nog meer informatie, in welke vorm dan ook, zal ontsloten worden.  Je gaat er door en je ontvangt de boodschap die voor jou nu van tel is.  Met deze boodschap kan je aan de slag de volgende tijd.

Wanneer je het gevoel hebt dat je alle informatie en lichtcodes ontsloten hebt, voegt je spirit team zich weer bij jou.  Dankbaar stap je weer in de liftkoker en je reist weer doorheen de dimensies tot op de plaats waar je je nu op dit moment bevindt.

Je bedankt je spirit team voor hun ondersteuning en support en je rekt je langzaam uit en komt terug in de realiteit.

 

Heb vertrouwen

Het kan zijn dat je helemaal niets hebt met deze dag of maand.  Ook dat is goed.  Er zijn portaaldagen of andere, zogenaamd hoogenergetische momenten, waar iedereen wild over is, terwijl ik zelf helemaal niet het idee heb dat er iets gaande is.  Dat is helemaal ok.  Het belangrijkste is dat je leert intunen bij jezelf en goed voelt wat het voor jou betekent.  Je hebt niets aan de invulling van een ander.  Het gaat om wat er voor jou is weggelegd.  Be your own master.

Ik wens je veel liefs toe,