BESTELLEN

 

Zo bestel je:

  • 2- Zorg dat de “Wholesale Member” optie aangevinkt is, zodat je zeker geen kleinhandelsprijzen betaalt.
  • 3- De “Enroller ID” en “Sponsor ID” zouden netjes ingevuld moeten zijn. Als dat niet zo is, typ dan in beide gevallen mijn ID 19370720
  • 4- Vul jouw info in.
  • 5- Kies je starterskit – ik raad de premium starterskit met Dewdrop diffuser aan.
  • 6- Optioneel kan je kiezen voor Essential Rewards. Dit is een beloonsysteem en je kan er hier meer over lezen. Op elk moment kan jij beslissen (dus  het kan ook later) om naar Essential Rewards te gaan. Zelf ben ik een Essential Rewards lid en dit komt omdat ik mijn hele huis, mijn hele verzorging, mijn hele levensstijl bouw rond het gebruik van natuurlijke producten. Ik heb dus meer nodig dan een paar olietjes ?
  • 7- Bevestig je order.
  • 8- Mail me dat je lid bent geworden van Team Oil2bloom zodat jij jouw extra cadeautjes in ontvangst kan nemen.