Algemene Voorwaarden

Afspraken

Afspraken kan je eenvoudig op elk moment van de dag en week inplannen via mijn online agenda. Je kan een afspraak inplannen vanaf 24u voor afspraakmoment tot 2 maanden in de toekomst.

Indien je 2 afspraken wenst dan dien je deze apart te maken.

Tijdsblokken zijn een indicatie. In deze tijd zit ook berekend dat ik mijn praktijkruimte moet klaarzetten voor een volgende consultatie.

Afspraken annuleren kan kosteloos tot 24u voor de afspraak. Wanneer je een afspraak annuleert binnen de 24u voorafgaand op de afspraak, wordt de sessie toch volledig in rekening gebracht. Dit is omdat het op zo’n korte termijn zo goed als onmogelijk is om de vrijgekomen tijd nog door te geven aan iemand anders. Een afspraak kan je gemakkelijk annuleren via mijn online agenda.

Puur in Balans kan wegens ziekte of overmacht zelf een afspraak annuleren. Je wordt dan zo snel als mogelijk op de hoogte gebracht en je krijgt een nieuwe afspraak op een zo nabij mogelijke datum.

Wie op een geboekte afspraak niet komt opdagen zonder annuleren of verwittigen krijgt géén nieuwe afspraak. De geboekte sessie wordt volledig in rekening gebracht.

Wie meer dan 10 minuten te laat aankomt op de afspraak kan ik omwille van tijdsgebrek geen kwalitatieve sessie meer geven.  Je mag zelf kiezen of je de resterende tijd nog wil gebruiken. De geboekte sessie wordt volledig in rekening gebracht, ongeacht je de resterende tijd opneemt.

Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent.

Registratie en gegevens

De eerste maal je een afspraak wenst, dien je met een aantal basisgegevens te registreren. Deze gegevens worden enkel door mezelf gebruikt en worden niet aan derden doorgegeven.  Je kan hier onze privacy policy nalezen.

Workshops en cursussen van 1 dag

Je inschrijving voor een workshop of cursus is pas definitief na betaling.  De plaatsen zijn beperkt en de toelating tot deelname wordt toegekend overeenkomstig de ontvangst van de betaling.

Bij annulatie door de klant tot 2 weken voor de startdatum wordt een administratiekost van €35 aangerekend.

Bij annulatie door de klant binnen 2 weken voor de startdatum is 50% van het inschrijvingsgeld verschuldigd.

Bij annulatie door de klant binnen 1 week voor de startdatum is 100% van het inschrijvingsgeld verschuldigd.

Betaling

De betaling van individuele consulten gebeurt ter plaatse. Betalen kan contant , via de bancontact app of payconiq app.

De betaling van workshops, afstandsconsulten of online consulten dienen zo snel mogelijk en uiterlijk 48u voorafgaand aan de afspraak via overschrijving te zijn voldaan.

Wie niet op de afspraak was krijgt een factuur opgezonden te voldoen binnen de 14 dagen na factuurdatum d.m.v. overschrijving. Bij niet betaling op de uiterste betaaldatum, is intrest verschuldigd van 10% van het factuurbedrag plus 50 euro administratiekosten.

Het maken van een afspraak betekent automatisch dat je je akkoord verklaart met deze algemene voorwaarden.